40 Jaar

Graag Gedaan Westervoort 40 jaar!

In oktober 2017 bestond Graag Gedaan Westervoort 40 jaar en dat werd maandag 5 februari 2018 gevierd met een feestelijke jaarvergadering bij zalencentrum Wieleman.
Aanwezig waren de vrijwilligers maar ook degenen die G.G. Westervoort in 1977 opgericht hebben en anderen die van begin af aan geruime tijd actief waren, en sommigen nog zijn, in de organisatie. Het was op deze manier een kleine reünie , veel herinneringen werden opgehaald, ook aan de hand van oude jaarverslagen en krantenknipsels.
Aan het eind van het officiële gedeelte kwam Burgemeester van Hout zijn felicitatie uitspreken waarbij hij zei G.G. Westervoort heel belangrijk te vinden voor het dorp: hulp bieden aan plaatsgenoten zoals autovervoer, boodschappen doen, tuinklusjes en dat al 40 jaar lang! Hij sprak zijn bewondering uit over het aantal hulpvragen die gedaan zijn afgelopen jaar: 458. (Ooit begonnen met 53 in 1977.)
Na het heffen van een glas prosecco volgde er een heerlijk buffet waarbij er een gedicht in dialect voorgedragen werd, met aansluitend een leuk lied over de werkwijze van G.G. De plaatselijke muziekgroep Skoeks zorgde voor een leuke sfeer: G.G. was heel blij met hun graag-gedane optreden ! Het was een heel geslaagde avond.

Feestelijke impressie klik hier<<

Lied 40 jaar klik hier<<

Lied Graag Gedaan klik hier<<